Welkom bij HEINEKEN

Via deze site kunt u als klant van HEINEKEN online bestellen.

Account aanvragen

HEINEKEN Webcare staat klaar om een account voor u aan te maken.

Account aanvragen

Wilt u klant worden?

Bent u nog geen klant van HEINEKEN? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Klant worden

Handleidingen

Hier vindt u handleidingen en veelgestelde vragen over het gebruik van onze bestelsite.

Bekijk handleidingen

Contactformulier

Heeft u vragen over onze bestelsite of over uw bestelling? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Naar contactformulier

Altijd en overal een perfect tapbiertje.

BLADE: de professionele en compacte biertap. Door aansprekend design en klein formaat overal te plaatsen. Stekker in het stopcontact en tappen maar. En de fustjes verwissel je in een handomdraai. Bestel nu een BLADE met € 100 voordeel op www.blade.nl en probeer 'm 30 dagen vrijblijvend uit.

Vraag naar alcoholvrij/alcoholarm blijft toenemen

Steeds meer mensen kiezen bewust voor gezondheid, welzijn en balans in het leven. Zo kiest 45% van de gasten in de horeca regelmatig voor bier met geen of minder alcohol en zien we een groei van 40% in de afgelopen 10 jaar van jongvolwassenen dat geen alcohol drinkt. Gedreven door deze trends is er een toenemende vraag naar alcoholvrije en alcoholarme bieren en ciders. Dit zien we terug in de cijfers van de gehele categorie, want de laag- en non-alcoholische biercategorie stijgt met ruim 30%.

HEINEKEN heeft met het laag- en non-alcoholische bierportfolio een prachtig alternatief voor alcoholhoudende drank en daarmee willen we verantwoorde alcoholconsumptie bevorderen. Wij adviseren dan ook om minimaal 1 maar liever nog meer 0.0 producten in uw assortiment op te nemen.

Het is weer lente!

Heerlijk die lente! Brand Lentebock is gebrouwen met een bijzondere blend van gebrande moutsoorten en dankt zijn frisse smaak aan de Saazer hop. De heerlijke lentegeur komt het beste tot zijn recht in het Brand Diamantglas. Serveer Brand Lentebock op 4 tot 6 graden.