Welkom bij HEINEKEN Groothandel

Via deze site kunt u als klant van HEINEKEN Groothandel online bestellen.

Account aanvragen

HEINEKEN Groothandel Webcare staat klaar om een account voor u aan te maken.

Account aanvragen

Wilt u klant worden?

Bent u nog geen klant van HEINEKEN Groothandel? Neem dan contact op:

088 - 43 43 143

Overige vragen?

Voor al uw vragen over onze bestelsite kunt u van 08:00 tot 18:00 (ma t/m vr) de afdeling Customer Care bereiken of stuur een e-mail met uw vraag naar customercare@heineken.com.

Beleef 1.000 jaar ambacht en brouwtraditie

Onder toezicht van de Affligem Abdij worden onze abdijbieren met passie en toewijding gebrouwen op basis van een recept dat bijna 1000 jaar teruggaat, de ‘Formula Antiqua Renovata’. Alle Affligem bieren hergisten op fles om de smaak nog verder te laten rijpen.

De hergisting geeft de drie varianten een extra complexe smaak en verfijnd karakter, wat tot vele prestigieuze prijzen heeft geleid, zoals de European Beer Star, World Beer Cup en de International Beer Challenge.

Brand Sylvester

Brand Sylvester is het eindejaarsbier van Brand. Het zorgt voor een hartverwarmende beleving tijdens de winterse dagen door zijn smaak van kruidnagel, kaneel, zoethout en ronde karameltonen. De diep robijnrode kleur in combinatie met de krachtige en toch frisse smaak maken dit een favoriet voor menig bierliefhebber.

Brand Weizen

Brand Weizen, gebrouwen volgens traditioneel Beiers recept. Smaakvol door de Saazerhop, zuiver mineraalwater en veel tarwe. Heerlijk verfrissend met zachte afdronk.