Welkom bij HEINEKEN

Via deze site kunt u als klant van HEINEKEN online bestellen.

Account aanvragen

HEINEKEN Webcare staat klaar om een account voor u aan te maken.

Account aanvragen

Wilt u klant worden?

Bent u nog geen klant van HEINEKEN? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Klant worden

Overige vragen?

Voor al uw vragen over onze bestelsite kunt u van 08:00 tot 18:00 (ma t/m vr) de afdeling Customer Care bereiken of stuur een e-mail met uw vraag naar customercare@heineken.com.

De eerste slok... van de lente

Het is weer die tijd van het jaar! Proef de lente met... Brand Lentebock! Gebrouwen met een bijzondere blend van gebrande moutsoorten en vergist met bovengist. Brand Session IPA! Een bier met exotische aroma's van fruitige hoppen, een zacht fluwelen body met een aangename bitterheid en een fris dorstlessende afdronk. Brand Weizen! Volgens traditioneel Beiers recept gebrouwen in Limburg. Heerlijk fris met een zachte afdronk.

Nieuw! Mort Subite Blond Lambic

Mort Subite Blond Lambic (5,5%) is een verfrissende blend van jonge lambic met een florale toets van hop. De lambic bieren van Mort Subite kenmerken zich door de spontane gisting met wilde gisten uit de buitenlucht van de Zennevallei (in de buurt van Brussel). Met Mort Subite laat u de spontane en kleurrijke kant van speciaalbier zien aan uw gasten!

Brand Weizen

Brand Weizen, gebrouwen volgens traditioneel Beiers recept. Smaakvol door de Saazerhop, zuiver mineraalwater en veel tarwe. Heerlijk fris met zachte afdronk.

Vraag naar het gratis promotiepakket! OP = OP