Welkom bij HEINEKEN Groothandel

Via deze site kunt u als klant van HEINEKEN Groothandel online bestellen.

Account aanvragen

HEINEKEN Groothandel Webcare staat klaar om een account voor u aan te maken.

Account aanvragen

Wilt u klant worden?

Bent u nog geen klant van HEINEKEN Groothandel? Neem dan contact op:

088 - 43 43 143

Overige vragen?

Voor al uw vragen over onze bestelsite kunt u van 08:00 tot 18:00 (ma t/m vr) de afdeling Customer Care bereiken of stuur een e-mail met uw vraag naar customercare@heineken.com.

Speel in op een groeiend segment

Desperados is een premium bier waarin de zoete smaak van tequila gecombineerd wordt met het bittere van bier. Desperados drinken betekent dat een normaal feest wilder en grootser wordt. Het is daarmee een bier voor jong volwassenen die zich aan het ontwikkelen zijn, experimenteren en grenzen opzoeken.

Desperados is één van de snelst groeiende merken in Nederland. Bijkomend voordeel voor u: Desperados biedt een goede marge.

 

Nu verkrijgbaar: Heineken 0.0

Onze meesterbrouwers hebben lange tijd gebrouwen en geproefd om tot een goed smakend 0.0 bier te komen: een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak, gecombineerd met een zacht moutige body. Een 0.0 bier gebrouwen met de kwaliteit die u sinds 1873 van ons kunt verwachten: met natuurlijke ingrediënten en een verfrissende smaak dankzij Heineken’s unieke A-gist.

Nieuw! Amstel Ongefilterd

Amstel Ongefilterd is de pilsener zoals onze brouwers het proeven: recht uit de lagertank. Amstel Ongefilterd is natuurlijk troebel en heeft een volle, zachte smaak en 5,2% alcohol.