Welkom bij HEINEKEN Groothandel

Via deze site kunt u als klant van HEINEKEN Groothandel online bestellen.

Account aanvragen

HEINEKEN Groothandel Webcare staat klaar om een account voor u aan te maken.

Account aanvragen

Wilt u klant worden?

Bent u nog geen klant van HEINEKEN Groothandel? Neem dan contact op:

088 - 43 43 143

Overige vragen?

Voor al uw vragen over onze bestelsite kunt u van 08:00 tot 18:00 (ma t/m vr) de afdeling Customer Care bereiken of stuur een e-mail met uw vraag naar customercare@heineken.com.

Proef nu de nieuw Brand Session IPA

Brand Session IPA (3,5%) is het winnende bier van Jeroen Free, winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd ‘Session IPA’ 2017. Session IPA is een IPA met een lager alcoholpercentage en wordt gekenmerkt door exotische aroma's van fruitige hoppen, met een aangename bitterheid en fris dorstlessende afdronk.

Nieuw! Mort Subite Blond Lambic

Mort Subite Blond Lambic (5,5%) is een verfrissende blend van jonge lambic met een florale toets van hop. De lambic bieren van Mort Subite kenmerken zich door de spontane gisting met wilde gisten uit de buitenlucht van de Zennevallei (in de buurt van Brussel). Met Mort Subite laat u de spontane en kleurrijke kant van speciaalbier zien aan uw gasten!

Beleef 1.000 jaar ambacht en brouwtraditie

Onder toezicht van de Affligem Abdij worden onze abdijbieren met passie en toewijding gebrouwen op basis van een recept dat bijna 1000 jaar teruggaat, de ‘Formula Antiqua Renovata’. Alle Affligem bieren hergisten op fles om de smaak nog verder te laten rijpen.

De hergisting geeft de drie varianten een extra complexe smaak en verfijnd karakter, wat tot vele prestigieuze prijzen heeft geleid, zoals de European Beer Star, World Beer Cup en de International Beer Challenge.