Welkom bij HEINEKEN Groothandel

Via deze site kunt u als klant van HEINEKEN Groothandel online bestellen.

Account aanvragen

HEINEKEN Groothandel Webcare staat klaar om een account voor u aan te maken.

Account aanvragen

Wilt u klant worden?

Bent u nog geen klant van HEINEKEN Groothandel? Neem dan contact op:

088 - 43 43 143

Overige vragen?

Voor al uw vragen over onze bestelsite kunt u van 08:00 tot 18:00 (ma t/m vr) de afdeling Customer Care bereiken of stuur een e-mail met uw vraag naar customercare@heineken.com.

Verras uw gasten met deze verfrissende dorstlesser!

De frisse doordrinkbaarheid van Lipton Ice Tea Green vraagt naar meer!
Lipton Ice Tea Green is laag in calorieën en bevat minimaal de helft minder suiker dan vergelijkbare frisdranken. Lipton Ice Tea Green is tevens dé ideale dorstlesser omdat het geen prik bevat. Kortom, een must-have in ieders assortiment.

Bestel Lipton Ice Tea Green en laat al uw gasten genieten van deze verfrissende dorstlesser!

 

Bestel de winnaars!

Begin dit jaar is alweer het vierde bier dat voortkomt uit de Brand Bierbrouwwedstrijd op de markt gebracht: Brand Porter.
Brouwers Dennis Pancras en Niels Bosman uit Enschede zijn de mannen achter dit bier met tonen van karamel en koffie door de gebrande mout.
Na de goede ontvangst van Brand Zwaar Blond (winnaar editie 2013), Brand IPA (winnaar editie 2014) en Brand Saison (winnaar editie 2015) zien wij dit bier ook al in de smaak vallen bij veel bierliefhebbers. Alle vier de varianten zijn zowel op fles als op fust beschikbaar.

Nieuw! Amstel Ongefilterd

Amstel Ongefilterd is de pilsener zoals onze brouwers het proeven: recht uit de lagertank. Amstel Ongefilterd is natuurlijk troebel en heeft een volle, zachte smaak en 5,2% alcohol.