Welkom bij HEINEKEN Groothandel

Via deze site kunt u als klant van HEINEKEN Groothandel online bestellen.

Account aanvragen

HEINEKEN Groothandel Webcare staat klaar om een account voor u aan te maken.

Account aanvragen

Wilt u klant worden?

Bent u nog geen klant van HEINEKEN Groothandel? Neem dan contact op:

088 - 43 43 143

Overige vragen?

Voor al uw vragen over onze bestelsite kunt u van 08:00 tot 18:00 (ma t/m vr) de afdeling Customer Care bereiken of stuur een e-mail met uw vraag naar customercare@heineken.com.

Brand Sylvester: kruidig en smaakvol

De zoetkruidige smaak maakt Brand Sylvester onweerstaanbaar tijdens de donkere wintermaanden. Exclusief geselecteerde mouten geven dit bier zijn rijke aroma en robijnrode kleur. Dit in combinatie met de krachtige en toch frisse smaak maakt dit een favoriet voor menig bierliefhebber.

 

Nieuw! Brand Porter

Brand Porter is het winnende bier van Dennis Pancras en Niels Bosman, winnaars van de Brand Bierbrouwwedstrijd ‘Porter’ 2016. Kenmerkend voor het winnende bier van Dennis en Niels zijn de gebrande mouten die de karakteristieke donkere kleur geven. Daarnaast zorgen de verschillende moutsoorten voor het licht geroosterde aroma, de milde karameltonen en een hint van verse koffie met aan het einde een zachtbittere afdronk.

Wat maakt Affligem uniek?

Onder toezicht van de Affligem Abdij worden onze abdijbieren met passie en toewijding gebrouwen op basis van een recept dat bijna 1000 jaar teruggaat, de ‘Formula Antiqua Renovata’. Alle Affligem bieren hergisten op fles om de smaak nog verder te laten rijpen.