Welkom bij HEINEKEN Groothandel

Via deze site kunt u als klant van HEINEKEN Groothandel online bestellen.

Account aanvragen

HEINEKEN Groothandel Webcare staat klaar om een account voor u aan te maken.

Account aanvragen

Wilt u klant worden?

Bent u nog geen klant van HEINEKEN Groothandel? Neem dan contact op:

088 - 43 43 211

Overige vragen?

Voor al uw vragen over onze bestelsite kunt u van 09:00 tot 17:00 (ma t/m vr) de afdeling Telesales bereiken of stuur een e-mail met uw vraag naar webcare@heineken.com.

0.0% Natuurlijk Verfrissend!

Men heeft de alcoholvrij categorie weer gevonden de afgelopen jaren. Ook in de horeca vragen gasten steeds vaker naar een 0.0% bier. En niet alleen de alcoholvrije variant van pilsener, maar ook friszoete 0.0% dranken in categorieën als radler en cider worden steeds populairder.
Zorg dat uw assortiment hier ook klaar voor is en dat uw gasten kunnen kiezen uit verschillende 0.0% producten.

 

Nog meer Rivella! Nu ook in Cranberry

Steeds meer gasten kiezen voor de bewuste verfrissing van Rivella. Om dat te vieren, is er naast Rivella Original nu ook Rivella Cranberry in horecafles: dat is al het goede van Rivella, met de heerlijk frisfruitige smaak van Cranberry.

The Coffee Connection

Er is een passende koffie voor iedere horeca-beleving. Als ondernemer is het dus zaak de juiste koffie te vinden. The Coffee Connection helpt u daarbij met een onderscheidend portfolio van versterkende merken voor iedere horeca-onderneming. Voor ieder budget, voor elke rol die koffie kan spelen, van bijzaak tot bijzonderheid en van zevende gang tot stille getuige. Voor iedere beleving het allerbeste!