Welkom bij HEINEKEN Groothandel

Via deze site kunt u als klant van HEINEKEN Groothandel online bestellen.

Account aanvragen

HEINEKEN Groothandel Webcare staat klaar om een account voor u aan te maken.

Account aanvragen

Wilt u klant worden?

Bent u nog geen klant van HEINEKEN Groothandel? Neem dan contact op:

088 - 43 43 211

Overige vragen?

Voor al uw vragen over onze bestelsite kunt u van 09:00 tot 17:00 (ma t/m vr) de afdeling Telesales bereiken of stuur een e-mail met uw vraag naar webcare@heineken.com.

Wat maakt Affligem uniek?

Onder toezicht van de Affligem Abdij worden onze abdijbieren met passie en toewijding gebrouwen op basis van een recept dat bijna 1000 jaar teruggaat, de ‘Formula Antiqua Renovata’. Alle Affligem bieren hergisten op fles om de smaak nog verder te laten rijpen.

 

Ontdek de speciaalbieren van Brand

Bij Brand hebben we een voorliefde voor smaakvolle bieren. In onze bierbrouwerij in Limburg brouwen wij krachtige, smaakvolle pilseners en karaktervolle speciaalbieren van de beste gerst, bijzondere hopsoorten en zuiver mineraalwater uit eigen bron. Maak kennis met bijna zevenhonderd jaar vakmanschap.

The Coffee Connection

Er is een passende koffie voor iedere horeca-beleving. Als ondernemer is het dus zaak de juiste koffie te vinden. The Coffee Connection helpt u daarbij met een onderscheidend portfolio van versterkende merken voor iedere horeca-onderneming. Voor ieder budget, voor elke rol die koffie kan spelen, van bijzaak tot bijzonderheid en van zevende gang tot stille getuige. Voor iedere beleving het allerbeste!